Український політик і голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала дівчат з 8 березня і розповіла про власні враження від цього свята.

Відповідний пост депутат опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У понеділок, 8 березня, всі дівчата світу святкують Міжнародний жіночий день. Це свято не змогла пройти повз і одна з головних жінок країни Юлія Тимошенко. Голова "Батьківщини" привітала українок зі святом Весни і залишила теплі побажання для гарної статі.

"Материнство і жіночність - це ті невидимі сили, які впораються з будь-якими викликами. Тому вітаю вас, дорогі мої жінки. Хай буде спокій і затишок у ваших душах, хай буде злагода та добробут у ваших оселях, хай панують у світі добро та справедливість!",- написала політик.

Тимошенко зазначила, що це свято неможливо ігнорувати, оскільки воно говорить про любов, ніжність і красу. У неї 8 березня асоціюється з першими весняними променями, котиками на вербі і ключем журавлів в небі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Українці відзначили неймовірний образ політика на фото і побажали їй у свято всього найкращого:

Нагадаємо, що Тимошенко знову запалила в залі парламенту: "красуня!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко в образі вчительки рознесла колег у залі:"Олені, Дятли, шакали".

Також Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко відійшла від політики і похвалилася перед українцями новим фото.