Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка вирушила в перший за довгий час концертний тур містами України, встигнувши виступити в Полтаві, Кременчуці та Кропивницькому. Красуня виставила кілька трепетних кадрів з концерту в Кропивницькому, примірявши розкішну довгу сукню винного кольору з глибоким декольте і відкритими плечима, радуючи композиціями біля мікрофона, стійка була прикрашена штучними трояндами.

Зірка тепло подякувала чоловічій частині своєї команди, зізнавшись, що поруч з галантними, прекрасними чоловіками на сцені завжди відчуває себе красунею.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Чоловіки і жінки - це найпрекрасніша гра, правила якої ми розгадуємо все життя...

Хочу подякувати @dannydemehin за прекрасний джазовий блок у концерті.

За інтелігентну, дуже красиву хореографію. За галантних, прекрасних чоловіків на сцені, поруч з якими я завжди себе почуваю красунею. @yegorpopkov @yevheniiloi.wav @urhov_bogdan

Дякую, що вмієте любити, творити і радуєте глядача разом зі мною❤️"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".