Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі розповіли американській телеведучій Опрі Вінфрі про те, як члени королівської сім'ї обговорювали, наскільки темною буде шкіра їхнього сина Арчі і як у неї з'являлися думки про суїцид.

Двогодинна бесіда вийшла на каналі CBS 7 березня о 20: 00 за місцевим часом, який заплатив за права на показ від 7 до 9 мільйонів доларів. ЗМІ переказали його, в тому числі на офіційному сайті новин каналу. Повністю його поки що не опублікували в Інтернеті.

Меган і Гаррі дали перше докладне інтерв'ю всесвітньо відомої телеведучої після того, як відмовилися від виконання офіційних обов'язків і від'їзду з Великобританії.

Від Меган вперше прозвучало визнання, що під час її вагітності Арчі їй відразу повідомили, що йому не буде покладено титул принца, а значить і охорони, як У інших членів сімей не буде. Меган вважає це грубим порушенням традицій.

"У них немає права це забирати. Коли я була вагітна, вони сказали, що хочуть поміняти традиції для Арчі. Цікаво, чому? - розповіла Меган. - Але сама думка про те, що наш син не буде в безпеці, і думка, що перший небілий член цієї сім'ї не отримає той же титул, що інші онуки..."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото East News
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото East News

Опра запитала: "Як ви думаєте, чому так сталося? Ви думаєте, це через його раси? Я знаю, що це питання з підступом". "Я дам вам чесну відповідь, - сказала на це Меган. - У ті місяці, коли я була вагітна, в той же період йшли розмови, що йому не буде надана охорона і він не отримає титул, а були ще побоювання і розмови про те, наскільки темною буде його шкіра після народження".

Гаррі зізнався, що його засмутив той факт, що ніхто з членів королівської сім'ї не засудив ЗМІ за їх нападки на Меган через колір шкіри.

"Але ніхто з членів моєї сім'ї за всі три роки так нічого і не сказав. Це боляче", - заявив він.

Меган також зізналася, що відчувала себе дуже самотньою після того, як стала членом Королівської сім'ї. І легше не ставало, навіть з тим фактом, що королева Єлизавета II насправді ставилася до неї дуже тепло.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Меган під час життя в палаці постійно відвідували думки про самогубство.

"Це були дуже ясні, справжні і дуже страшні думки, - сказала вона. - Мене не можна було залишати на самоті".

Герцогиня розповіла, що звернулася з проблемою і проханнями про допомогу до високопоставлених співробітників королівського двору, проте їй відмовили в можливості потрапити в лікарню, адже такий крок міг викликати погану реакцію. Допомогу їй надала тільки одна з кращих подруг принцеси Діани.

Меган також зізналася, що відчувала, що знаходиться в полоні, після того, як її водійське посвідчення, паспорт і банківські карти були у неї відібрані відразу ж після весільної церемонії.

Раніше ми повідомляли, Меган Маркл дала інтерв'ю в діамантовому браслеті принцеси Діани і плаття за 120 тисяч.

Як повідомляв "Знай.uа", Єлизавета II відвернулася від онука Гаррі через скандальне інтерв'ю.

Також "Знай.uа" писав, що Меган Маркл в небезпеці, принц Гаррі зізнався Опрі про страх повторити долю Діани.