Під Києвом фотограф знімав на камеру оголених дітей і продавав знімки 18+ іноземцям.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що в поліцію звернулася мешканка міста Українка, повідомивши, що виявила на просторах мережі оголені фото своєї малолітньої дочки в непристойних позах. Жінка заявила правоохоронцям, що в цьому може бути замішаний місцевий фотограф.

Співробітникам поліції вдалося встановити, що 48-річний чоловік, який займався зйомкою дитячих свят в дошкільних установах, користувався довірою педагогічних працівників і отримував можливість залишатися з дітьми наодинці. Після цього він змушував їх роздягатися до гола і говорив, в які пози потрібно стати.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Результатами протизаконної діяльності чоловік ділився з іноземцями, отримуючи в обмін гроші. Поліції вдалося встановити, що фотограф знімав дитячі фото 18+ протягом 2017-2020 років у трьох дитячих садках Українки, що в Обухівському районі.

В ході обшуку приміщення за місцем прописки зловмисника, правоохоронці задокументували 51 факт виготовлення, зберігання, збуту та примусу до участі у протиправній діяльності неповнолітніх дітей.

Підозрюваному оголосили про підозру згідно частини 4 та 5 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до 3 років. Суд відправив зловмисника під варту.

Нагадаємо, що тренер збірної наклав на себе руки:"знущався над маленькими дівчатками більше 30 років".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Кулеба закликав народних депутатів посилити відповідальність за сексуальне насильство над неповнолітніми.

Також Знай.uа писав, що у Львові скандального любителя "полунички" повернули до викладання: догана і досить.