Українську актрису і героїню шоу "Холостячка" Ксенію Мішину помітили за курінням.

Відповідний ролик опублікували фанати в TikTok.

Відомо, що ще на проекті "Холостячка" Ксенія Мішина з порога дала зрозуміти учасникам, що вона веде здоровий спосіб життя: не їсть м'ясо, не п'є алкоголь і займається духовними практиками. З цього шанувальники зробили висновок, що куріння для актриси також під забороною, однак, це виявилося не так.

Нещодавно в руках у Ксенії Мішиної помітили електронну сигарету, яка була включена. Вона постаралася приховати предмет у себе в руках, проте пильні фанати помітили все. Це сталося в той момент, коли актриса обіймала дівчину з букетом квітів і зображувала поцілунки.

@juliasyrvatka

#холостячка

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ Ничего страшного - Зипуля & GOODY

Шанувальники були неймовірно засмучені вчинком Мішиної, оскільки до кінця вірили, що дівчина не бреше про свій спосіб життя. Деякі також заступилися за актрису заявивши, що про куріння вона ніколи нічого не говорила і може цим захоплюватися незважаючи на те, що не п'є.

"Айкос то ок, а навіть бокальчика вина не пила на проекті) ага ну да ну да"," Народ заспокойтеся!!! Людині що не можна покурити? Вам не все одно", "Можливо вона проти алкоголю, але за куріння", "Еллерт підсадив", "Така брехуха", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що "холостячка" Мішина з Еллертом в образі Брітні Спірс не врятували "Ліпсінк батл".

Як повідомляв портал Знай.иа, Ксенія Мішина відчула весну і почала роздягатися: улюблена Еллерта постала в блискучому образі

Також Знай.иа писав, що Мішина і Еллерт розкрили правду про битовухе