Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість, яка у вересні-місяці стала мамою вдруге, виставила зворушливі знімки, позуючи для сімейної фотосесії. Так, артистка вперше показала численним шанувальникам обличчя їх з чоловіком Івана сина Домініка, яке довгий час приховувала від чужих очей.

Красуня трепетно привітала українок з Міжнародним жіночим днем 8 березня, бажаючи весни в душі і багато любові. Зірка також поцікавилася на кого, на думку фоловерів, більше схожий малюк. Варто відзначити, що Іван та Ілона ще й щасливі батьки доньки Валерії.

"Дорогі мої, вітаю всіх нас жінок і дівчат з 8 березня, бажаю нам весни в душі, любові в серці, щастя в очах і нехай наші чоловіки завжди нас оберігають, захищають, люблять і поважають.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До речі, сьогодні чудовий привід познайомити вас з моїм головним чоловіком в житті. Знайомтеся - мій Домінік😜

Ну що, хто татів, а хто мамин, діліться своїми думками 🧐"

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт