Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка трепетно привітала українок з Міжнародним жіночим днем 8 березня, виставивши ролик під власний хіт, позуючи в їх з чоловіком Потапом заміському будинку.

Красуня приміряла джинсові шорти і ніжно-рожеву футболку, доповнивши образ двома грайливими хвостиками і незвичайними аксесуарами - сережками у вигляді ключів.

Зірка показала, що дуже хазяйновита: вона застеляє ліжко, прасує одяг під музику, протирає дзеркало, а в перервах між "домашніми" справами встигає підібрати стильний образ, зробити зачіску і макіяж. Сам же Потап не раз зізнавався, що його дружина дуже смачно готує.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Бажаю, щоб кожна дівчинка, дівчина і жінка кожен день відчувала себе особливою ✨

Тому що так і є! Кожна з нас унікальна і багатогранна. Ми вміємо бути такими різними, встигати робити стільки речей!

Прикрашати світ, радувати оточуючих, дарувати любов своїм другим половинкам і приймати любов зі щастям і вдячністю ❤️

Літати в космос, і робити неймовірні наукові відкриття! Управляти величезним бізнесом і створювати в будинку чарівний затишок! Дарувати життя і піклуватися про сім'ю! Надихати поглядом і добрим словом, захоплювати, розбурхувати, бути добрими, ніжними, чуттєвими 💕

Ми завжди можемо бути самими собою, вибирати будь-яку професію або покликання, відчувати будь-які емоції.
Ми різні! І в цьому і є наша суперсила!

Обіймаю кожну з вас❤️ нехай весна і свято кожен день буде в душі! І пам'ятайте - дівчатка такі дівчатка🥰 дівчатка рулять! Згодні?😉"