Відома українська телеведуча Катя Осадча похвалилася розкішним букетом тюльпанів і привітала дівчат з 8 березня.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в понеділок, 8 березня, всі в світі святкують Міжнародний жіночий день і українські зірки не стали винятком. Наприклад, всіма улюблена телеведуча і володарка найкрасивіших капелюшків в Україні Катя Осадча вже отримала свій подарунок від коханого чоловіка і привітала прихильниць зі святом.

На своїй сторінці в Instagram ведуча "Світського життя" опублікувала серію фото, на яких похвалилася двома розкішними букетами тюльпанів. На першому фото Осадча без макіяжу з'явилася в чорній сукні в квіточку з букетом фіолетово-білих тюльпанів, які виглядали вельми незвично.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На другому кадрі Катя була одягнена вже більш по-домашньому і показала вже інший букет – різнокольорові тюльпани склали прекрасну композицію. На цьому знімку телеведуча також була без макіяжу і в жовтій футболці.

Під фото Осадча зазначила, що сьогодні у неї був лінивий ранок, очевидно тому, що всією роботою по дому займалися чоловіки. У той же час шанувальники привітали Катерину зі святом у відповідь і розповіли про свої плани на день.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов показав, з ким розважається на вихідних: поки Осадча не бачить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Осадча похвалилася Горбуновим на всю країну: ідеальний Татко.

Також Знай.uа писав, що Осадча дозволила Горбунову обійняти красуню в білому: коли дружина бачить - можна.