Українська телеведуча і наречена екс-віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена Христина Лебідь привітала прихильниць з 8 березня.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Олена-Христина Лебідь вже багато років є незмінною ведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі. Крім цього, дівчина регулярно заряджає своїх фанатів хорошим настроєм в Instagram і ділиться подробицями свого життя.

На цей раз Олена-Христина в черговий раз порадувала фанатів свіжим знімком, на якому похвалилася розкішним букетом рожевих тюльпанів. Очевидно, що квіти їй підніс її коханий Павло Розенко, який залишився за кадром.

"Дівчатка, прекрасні і чарівні! 🤩 🤩 🤩 Зі святом весни!🌸 🌸 🌸 Щоб веснілося нескінченно і голова паморочилася огірково 🥒 єдина рима, яка прийшла на розум😹", - написала лебідь.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У коментарях шанувальники телеведучої привітали її ще раз зі святом і всипали безліччю компліментів.

"І вас зі святом) Цвітіть і пахніть як перші весняні квіти)))", "Богиня", "З 8м березня вас", "З 8 березня всіх! І вас Христина бажаю щоб в житті було більше щастя і менше аферистів", "Найніжніші, найтонші і дзвінкі, найнесподіваніші, стійкі і зворушливі - зі святом вас!!!",- написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що наречена експрем'єра Розенко Олена-Христина Лебідь розповіла власний секрет.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Христина виставила постільну сцену на загальний огляд

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка Лебідь записала звернення через хворобу: "почалося з нестандартної...".