Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 160 тисяч осіб, з якими зараз 25-річна дівчина вирішила поділитися думками про Міжнародний жіночий день, 8 березня.

"Найкрасивіше свято️ ️ кожна жінка отримує величезну кількість квітів і стільки красивих і ніжних слів, що за цілий рік не почує стільки😂 дівчатка, ви найкрасивіші, ви прекрасні і я дуже бажаю Вам справжнього жіночого щастя. Щоб не тільки чоловіки, але і вся природа, весь Всесвіт милується вами, захоплюється вами і оберігає вас. Цифра 8 Як знак нескінченності, так нехай же ваше щастя, здоров'я, радість і удача будуть нескінченними ♾ зі святом🌹", - написала вона в публікації, на якій постала в білосніжній сукні з піднятими плічками.

Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram
Анна Заворотнюк, скріншот: Instagram

"❤️❤️❤️Дякую!!!Зі святком!", "Зі святом весни 😍🌷🌷🌷", "🌷🌷🌷🌷🌷😘", "Ви дуже красива, зі святом вас!!💐💐💐💐😍😍", "Спасибі 🙏 і вас зі святом, всього найкращого🌷", "Дякую ❤ ️ зі святом💐🌷🌷🌷🤗🤗🤗", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк показала, чим захоплюється в спальні: "50 відтінків рожевого"

Як повідомляв "Знай.ua", Заворотнюк зачарувала жіночністю: "Дівчина-весна"

Знай.ua писав, дочка онкохворої "няні" Заворотнюк терміново попросила про допомогу: "Збрехати - піти проти себе"