Відома українська співачка Ірина Федишин частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 370 тисяч осіб.
Сьогодні у всьому світі святкується Міжнародний жіночий день і виконавиця вирішила поділитися щасливою фотографією зі своїм чоловіком Віталієм човником, з яким вона перебуває у шлюбі з 2006 року. Цього року їм виповниться 15 років разом. Ірина Федишин з продюсером проживає у Львові. У них двоє синів-Юрій і Олег.

"Весна - пора молодості і любові! Всім любові ❤️ #ІринаФедишин @vitaliy_chovnyk #весна", - написала у підписі до публікації Ірина Федишин.

Ірина Федишин, скріншот: Instagram
Ірина Федишин, скріншот: Instagram

"Вітаю тебе зі святом восьмого березня", " Іра вітаю тебе з 8 Березнем бажаю тобі міцного здоров'я і щастя❤️❤️❤️", "Зі святом❤️❤️❤️", "Ірина, вітаю вас з 8 березня! Бажаю, щоб у вас завжди юудо все прекрасно!Ви співаєте немов ангел і з вашим кольором волосся сяєте як сонечко", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Федишин відчула весну і засвітила розкішні форми: "Дуже с*ксуальна"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин запалила з двома маленькими чоловіками: неможливо не закохатися

Знай.ua писав, Ірина Федишин обійняла синочків під березневим снігом - "Ще один малюк!"