На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій розповідається "страшилка" про школу №16 в місті Миколаїв.

Користувач зазначає, що одна з вчительок цієї школи (викладач з хімії) протягом якогось часу постійно принижувала дітей. Це стосується і образ з її боку, і абьюза. За її словами, діти" ніхто", нічого не зуміють домогтися в житті. Українка заявляється, що, зокрема, це торкнулося і її дочку, яка згодом не витримала і відповіла в такій же формі.

"Батьки SOS", фото: Facebook
"Батьки SOS", фото: Facebook

"I тут почалося.... Викликали в школу і почали розбиратися, батьки які з таким стикалися, мене зрозуміють, директор довго не розбиралася зі своїми заступниками, а відразу всю провину поклали на мою дочку, і хотіли щоб вона і я вибачилася перед учителем! Більш того на наступний день клас в якому навчається моя дочка, стояв три уроки стоячи, де директор школи вбивала в голови дітей як погано вчинила моя дочка, що так робить не можна тому що вчитель це "святе", що тепер через мою дочку в класі будуть проблеми і т.д почала психологічну маніпуляцію дітьми, після чого Однокласники почали писати в групі різні гидоти на адресу моєї дочки", - йдеться в повідомленні.

Однак цим ситуація не закінчилася. Адже директор написала детальну записку до відділу освіти про образу вчителя. Мама Школярки теж вирішила написати заяву про подію. Вона надала аудіозапис, де один з учнів у присутності психологів і завуча розповідає про образи з боку вчителя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Батьки SOS", фото: Facebook
"Батьки SOS", фото: Facebook

Цього виявилося недостатньо. У відділі освіти нічого поганого не побачили по відношенню до учнів.

"За те моя дочка у всьому винна!!!!!!Директор настільки активно включилася в цькування моєї дочки що навіть викликала до себе в кабінет всіх учнів з якими дружила моя дочка і змушувало їх заходити до неї на сторінку в соц мережі і відправляти фото на її телефон на які вона ткне пальцем", - йдеться в повідомленні.

"Батьки SOS", фото: Facebook
"Батьки SOS", фото: Facebook

"Батьки SOS", скріншот: Facebook
"Батьки SOS", скріншот: Facebook

Нагадаємо, українським школяркам запропонували надіти сукні за цукерку, батьки не вірять своїм очам: "А якщо хлопчикові?"

Як повідомляв "Знай.ua", батьків змусили ремонтувати стару каналізацію в школі, піднявся бунт: "Сморід страшний"

Знай.ua писав, християнська етика в школі розлютила батьків: показали, як урок проводять насправді