Популярний український співак, повелитель "вовчиць" і тренер 11 сезону "Голосу країни" Олег Винник розмістив зворушливу публікацію, в якій привітав усіх українок з Міжнародним жіночим днем.

Так, на опублікованих фотографіях виконавець хітів "Ніно" і "Вовчиця" зображений на сцені під час свого сольного концерту в Броварах. Варто зазначити, що 47-річна зірка виглядає як завжди дивовижно в чорному класичному костюмі та синій сорочці.

"Найчарівніші, найпотрібніші наші дівчата, з Вашим святом, зі святом Весни! 🌷🌷🌷🌷🌷 Ви даєте нам ангельські крила і сили! Сили жити, творити й носити вас на руках! Учора був радий вітати красунь у Броварах, нарешті зі сцени! Концерт дозволили, але без вас його би, звичайно, не було! 😘😘😘" - написав артист.

"Впевнена концерт був неперевершений 😍🔥 Дякую Вам за привітання ❤️", "Олег Винник, ви просто супер, ваші пісні прекрасні, я обожнюю вас", "Любимо безмежно", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олег Винник розкрив Дмитру Гордону правду про особисте життя: "Зняти штани?" На думку зірки, особисте життя артиста – це найсвятіше, що у нього є.

Нагадаємо, хто увійшов до найпотужнішої команди Олега Винника на "Голосі країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.