У Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.

Про це з посиланням на Слідчий комітет Росії по Москві повідомляє російське видання "Аргументы недели".

"У ніч на 8 березня у квартирі одного з житлових будинків, розташованих на Пролетарському проспекті в місті Москві, виявлено тіло дитини 2014 року народження з ознаками насильницької смерті", — заявила старша помічниця керівника Головного слідчого управління СК Росії по Москві Юлія Іванова.

Дані СК дещо різняться з тими, які розповсюдили ЗМІ — правоохоронці говорять про дитину 2014 року народження, а мас-медіа — про 5-річну.

За підозрою у вбивстві поліцією було затримано чоловіка 1981 року народження - батька хлопчика. У крові у нього знайшли 0,96 проміле алкоголю. Слідчі також припускають, що у чоловіка розлад особистості. Момент арешту потрапив на запис камери спостереження і був розповсюджений телеграм-каналом 112.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За попередніми даними, дитина померла від тілесних ушкоджень — хлопчик отримав черепно-мозкову травму. Слідству буде необхідно встановити всі обставини і причини події.

За повідомленнями ЗМІ, батько начебто забрав сина на вихідні від матері, з якою він раніше розлучився. У поліцію звернулася жінка, яка повідомила, що біля під'їзду житлового будинку побачила чоловіка з дитиною на руках без свідомості.

Нагадаємо, На Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив - Україна оніміла від подробиць

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "Годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті - крок: "Дуже небезпечний токсин"