Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Цього разу 39-річна телезірка привітала всіх дівчат з Міжнародним жіночим днем і показала у своїх Insta Stories зворушливий ролик.

Так, на 8 березня трирічна донька Фреймут подарувала мамі милу листівку, яку зробила своїми ручками. Очевидно, що Ольга дуже пишається талантом дівчинки, і тому вирішила поділитися її творчістю з підписниками.

Варто зазначити, що телеведуча побажала українкам таку життєву позицію, як на листівці її доньки. На малюнку можна побачити аплікацію у вигляді різнобарвного семицветику, а також дівчинку з синім волоссям.

"Дівчата, з весною! І нехай у всіх буде життєва позиція, як на листівці Євдокії: голівонька в сонці та хмарах", - підписала ролик Фреймут.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

листівка Євдокії, скріншот з Insta Stories Ольги Фреймут

листівка Євдокії, скріншот з Insta Stories Ольги Фреймут

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру: "Поки заробила грошей, поправилася".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала, як правильно спілкуватися з людьми: "Сонечко, мася, або бубочка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Фреймут слізно звернулася до українців, на кону життя чемпіонки: "Хоча б 10 гривень".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут на шпильках включила "Ревізора": "Неважливо, що ви думаєте".