Анна Заворотнюк, донька онкохворої "няні" Насті Заворотнюк, позує з квітами і продовжує розвивати власні соціальні мережі. На цей раз вона вирішила на 8 березня влаштувати обмін "лайками" в інстаграмі.

Старша дочка акторки Анастасії Заворотнюк неймовірно схожа на маму, про стан здоров'я якої журналістам і громадськості нічого не відомо, адже родина не дає коментарів. Саме схожість з мамою приваблює сотні фанатів і підписників на її сторінку у соціальних мережах, де молода дівчина нічого не робить, окрім як позує.

Камери люблять Анну - молода, струнка і харизматична дівчина вміє позувати і передавати різні настрої і характери своїми образами. Разом із тим, дівчина мало ділиться своїм справжнім життям, думками і роботою - незрозуміло, чи Анна взагалі має роботу.

Цього разу дівчина опублікувала красиві світлини, на яких вона у стильному інтер'єрі позує з великим букетом синьо-жовтих квітів (практично у кольорах прапору України). На ній - блакитні джинси, світлий піджак і чорна кофта. Волосся гарно вкладене, макіяж з акцентом на очі, на колінах - квіти. Дівчина закликала всіх своїх підписників дарувати квіти одне одному в коментарях- типова святкова активність.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн
Показати ще

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк показала абсолютно здорову маму: "Набридли люди"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк у весняному образі перетворилася на " мою прекрасну няню": "Копія мами"

Знай.ua писав, чоловік онкохворої Заворотнюк Петро Чернишов показався в дуже поганому стані: "Що-то здав зовсім"