Ніжна Тіна Кароль попозувала з маленькою дівчинкою, яка дечим схожа на саму співачку.

Фанати Кароль надзвичайно активні у соціальних мережах. Вони не лише слідкують за останніми новинами життя співачки, а й шукають світлини інших прихильників таланту зірки поруч з Тіною. Цього разу фан-аккаунт опублікував фото, на якому до співачки підійшла сфотографуватися маленька дівчинка. Дія відбувається за кулісами великої сцени.

На світлині Тіна притискає дитину до своїх ніг - настільки маленька ця дівчинка. Тіна на високих підборах і в білій сорочці, яка одночасно нагадує як чоловічу сорочку на жінці, так і варіант-оверсайз. Її волосся розпущене, на ній мінімум макіяжу. Дівчинка надзвичайно задоволена моментом: вона у білих колготах і святковій білій сукні. Сукня прикрашена маленьким бантиком на поясі. Дівчинці дозволили навіть не заплітати волосся - вона має вже легкий безлад на голові. Не можна й не відзначити той факт, що дитина дуже схожа на співачку — однак причин запідозрити родинний зв'язок, здається, немає.

Швидше за все, це світлина ще з "доковідних" часів. Велика сцена, біла сорочка Тіни - швидше за все, цей концерт відбувся декілька років тому. Керівник сторінки підписав це фото як: “З шанувальниками”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що солодкі ніжки Тіни Кароль засмикалися в стилі молодої Мадонни: "як вам моє?".