Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Цього разу молдавський мачо розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост з привітаннями всіх жінок, які 8 Березня відзначають Міжнародний жіночий день. Балан побажав підписницям нескінченного кохання та щасливого свята.

"8! Нескінченне кохання... Принаймні, ми можемо мріяти про це... і тільки завдяки вам, наші дорогі жінки.... ви на все це заслужили! Щасливого жіночого дня!" - написав Дан.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дан Балан, фото з Instagram

"Оп оп, живемо живемо😂 💜 💜 💜 💜", "Найкращий🥺💜💜", "Дякую! Приємні слова від чудового чоловіка ❤️", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, що захотіла заробити на скандалі з Поляковою: "Це пробити дно".

Нагадаємо, Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал".

Як повідомляв портал Знай.uа, мама Дана Балана зізналася, що поборола підлу хворобу: "Після двох важких місяців".

Також портал Знай.uа писав, що фанати засікли "вагітну" Кароль в обіймах Балана: "Історія про кохання".