Молодий і зелений: у мережу потрапили світлини з молодим Потапом, на яких він далеко не такий поважний чоловік, а скоріше милий юнак.

Усю підбірку опублікував один з фан-пабліків співака. На щойно показаних фото можна побачити Потапа на перших етапах його співочої кар'єри: він худий, у дешевому одязі для фанатів хіп-хопу поруч з іншими молодими людьми на сцені та за кулісами.

Найцікавіша світлина серед усіх - найперша. На ній співак сидить у білій кофті з мікрофоном.У нього ще зовсім дитяче обличчя з відкритим наївним виразом на нього. Родзинкою цього фото є зачіска співака. Він заплів афро-кіски. Йому личить, з ними він надзвичайно милий.

Потап в молодості, фото Інстаграм
Потап в молодості, фото Інстаграм

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Інші світлини показують його трохи дорослішим. Практично на всіх них він або у шапці або кумедному капелюсі, тому невідомо що там за зачіска у молодого Потапа. На цих фото можна прослідкувати зародження стилю Потапа: спортивний одяг, яскраві кольори, активна міміка - все те, чим бере Потап сьогодні, було в нього з самого початку. На декількох світлинах можна побачити співака з доволі об'ємною сережкою у вусі.

Потап в молодості, фото Інстаграм
Потап в молодості, фото Інстаграм

Нагадаємо, Потап почав співпрацювати з Національною поліцією України

Також Знай.ua писав, Настя Каменських показала, з ким "зраджує" Потапа