Ексдружина глави корпорації Amazon Джеффа Безоса, мільярдерка Маккензі Скотт вийшла заміж за простого вчителя Дена Джуетта. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Підтвердження з'явилося на особистій сторінці Скотт на сайті філантропічної компанії "Клятва дарування" (Giving Pledge). Її учасники обіцяють віддати на благодійність не менше половини своїх статків.

Ден Джуетт написав, що приєднується до Скотт в її благодійних починаннях і розділяє цю клятву.

"Дивно писати про готовність протягом життя віддати більшу частину свого статку на благодійність. Адже я ніколи не прагнув зібрати таке багатство, яке треба було б для того, щоб сказати, що така річ матиме особливе значення", - заявив чоловік.

Маккензі Скотт і Ден Джуетт, фото Giving Pledge
Маккензі Скотт і Ден Джуетт, фото Giving Pledge

Чоловік Маккензі додав, що тепер, за щасливим збігом обставин, одружений на одній з найщедріших і добрих людей, кого він знає, і це допоможе йому пожертвувати великі суми на благо інших.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Джерело видання вказало, що Джуетт працював у приватній школі Сіетла. Крім того, Скотт повідомила на своїй сторінці автора на Amazon, що тепер "живе в Сіетлі зі своїми чотирма дітьми і чоловіком Деном".

Джефф Безос і Маккензі Скотт, фото Getty Images
Джефф Безос і Маккензі Скотт, фото Getty Images

Нагадаємо, Джефф Безос і його дружина Маккензі розлучилися в січні 2019 року після 25 років шлюбу. Маккензі Скотт після розлучення отримала $35 млрд, 4% компанії і зараз входить до списку 25 найбагатших жителів планети.

Як повідомляв портал Знай.uа, мільярдер Джефф Безос, який є засновником Amazon і виконує роль генерального директора компанії майже 30 років, збирається йти зі свого поста.

Також портал Знай.uа писав, що Джефф Безос "стане першим у світі трильйонером", оскільки пандемія сприяє зростанню стану Amazon.