Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

У Міжнародний жіночий день співачка опублікувала в своїх Insta Stories зворушливу фотографію, на якій вона зображена з величезним букетом червоних тюльпанів.

На знімку Антоніна зазначила Instagram-сторінку свого чоловіка, співака Арсена Мірзояна, тому немає сумнівів, що саме він подарував такі розкішні квіти. На фото 39-річна знаменитість виглядає дуже щасливою та задоволеною.

"Міжнародний жіночий день", - підписала фото Матвієнко.

Антоніна Матвієнко з квітами, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, нещодавно співачка відпочивала з чоловіком на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважалися з друзями і каталися на лижах.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками: "50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом пів століття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.