Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

У Міжнародний жіночий день Тригубенко відвідав свою сім'ю, щоб привітати коханих жінок зі святом. На опублікованому фото можна побачити всю сім'ю бізнесмена.

"Коли був маленьким, пам'ятаю, як тато кожне 8 березня будив мене рано вранці та ми їхали за квітами мамі і сестрі. Так, щоб коли вони прокинуться, ми вже зустріли їх з квітами і подарунками. Потім тато готував та ми снідали в колі сім'ї. А ввечері вже збиралися всі родичі, друзі, бабусі і дідусі, тому для мене 8 березня – це, в першу чергу, сімейне свято.

Дівчата, вітаю вас з 8 березня! 💐 Бажаю бути щасливими і наповненими любов'ю. Бажаю, щоб в цей день ви надихнулися від крутих емоцій на нові досягнення! (кар'єрні, сімейні та особисті)" - написав Олексій.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт захотів стати ідеальним Олексієм Тригубенком для Ксенії Мішиної: "Це ж Льоша!"

Нагадаємо, Олексій Тригубенко вперше заговорив про свої недоліки: "Не виправдав очікувань".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексія Тригубенка застукали за поцілунком з учасниці "Холостяка": "По всіх руках пішла".

Також портал Знай.uа писав, що Льоша Тригубенко з "Холостячки" всерйоз захопився і забув про Мішину.