Державна прикордонна служба України до Міжнародного жіночого дня оприлюднила короткий ролик, в якому показано робочі моменти жінок-прикордонників.

Прикордонниці щодня охороняють українські кордони і стежать за порядком. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в соціальній мережі Facebook.

"Ти – Україна! Я – кордон! Кожна з них вільна обирати свій шлях. І вони обрали - захищати нашу гідність, нашу свободу, нашу незалежність! З Міжнародним днем боротьби за права жінок і міжнародний мир!" - йдеться в публікації.

"Одне з найкращих привітань з 8 березня. Браво!", "Всіх сильних жінок, дівчат ДПСУ з днем 8 березня вітаю", - написали коментатори.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що для прикордонників службові собаки є надійними напарниками і справжніми відданими друзями. Саме такою вірною супутницею для прикордонника Валентина Дишлюка стала службова собака породи малінуа (Бельгійська вівчарка) на прізвисько Рея.

Нагадаємо, відважна прикордонниця захопила українців і похвалилася чотирилапим напарником.

Як повідомляв портал Знай.uа, перший заступник командувача Об'єднаних сил генерал-майор Володимир Кидонь вручив від імені Головнокомандувача Збройних сил України нагороди найкращим військовим, які відзначилися зразковим виконанням військового обов'язку та бездоганною службою.

Також портал Знай.uа писав, що офіцер Збройних сил розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога".