Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла, як впоратися з совістю на свята, коли так хочеться зрадити звичному правильному харчуванню, побалувавши себе алкоголем або калорійною їжею. Так, артистка видала, що головний фактор сприйняття їжі на святах - психологічний.

Варто розуміти, що можна побалувати себе і з легкістю насолодитися трапезою, а не лаяти за зайву з'їдену порцію. Аніта зізналася, що всі ми переїдаємо, любимо солодке, а тому важливо час від часу, хоч і ненадогло, розслаблятися, але не карати себе після.

"Передмова)

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

☘️Раніше для мене слово жінка було ближче як жінка з сумками і дорослості, поки я не почула від одного сучасного мудреця: так мало стало жінок і так багато дівчат) а де ж Жінка від жіночність) ви ж хочете від нас чоловіків , а не хлопців;)

з тих пір слово жінка для мене дуже красиве, глибоке, про жіночність, а не тяжкість) про легкість, а не вік☺️

👄 про їжу та свята! Все теж саме! Легкість і краса в сприйнятті їжі і свят💫
Не потрібно себе лаяти і думати, що хтось такий сильний і жорстокий собі і ніколи не їсть зайвого і прям ідеальний. Ні!

Всі ми і переїдаємо і любимо солоденьке і любимо розслабитися і це НОРМАЛЬНО!
Але важливо себе не лаяти, не стратити, не бентежитися, не обмежувати потім! А просто прийняти той факт, що ніхто не ідеальний і чи потрібна ця ідеальністю?;) кому?

Навіщо? 💫
Загалом обіймаю вас всіх приголомшливі жінки від жіночність! Будьте до себе уважні і не критичні ☺

це і робить нас легкими, красивими і прекрасними в будь-якому віці."