Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість трепетно привітав своїх прихильниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня, виставивши відразу дві публікації, присвячені святу. Так, артист написав безліч теплих слів, позуючи на архівному фото в аеропорту з величезним букетом яскраво-червоних троянд, примірявши футболку і джинси в один з теплих сонячних днів.

Також зірка записав ролик для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, забавно танцюючи в брючному костюмі, поки позаду Віталія красувався фотофон, прикрашений квітами і масивним написом "весна". Варто відзначити, що раніше в такому "стрибучому" челледжі брала участь співачка Оля Полякова. Сам же Козловський ніжно назвав дівчат наймилішими і прекрасними створіннями нашої планети.

"Дівчатоньки, наймиліші та найпрекрасніші створіння на цій планеті 🌍

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі пісні про вас і для вас, усі квіти до ваших ніг!

Безмежно люблю та бажаю вічної весни в душі♥️🌹"

"Все, що я роблю, все, що мене надихає, робить щасливим і стимулює до нових звершень - це завдяки вам та заради вас, дорогі жінки!

Будьте щасливими, купайтеся у любові та ніжності.... ♥️🌹"

@polyakova_olya

Хочу напрыгать миллион 🤩

♬ PiuPiu Dance - 쫑

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.