Одна з провідниць "Укрзалізниці "поділилася відеозаписом в Інтернеті, завдяки якій можна помітити, що в поїзді "Дніпро-Одеса" юні українські спортсмени рознесли цілий вагон купе.

Жінка поскаржилася в соціальних мережах, що діти залишили після себе гори сміття, про що свідчать опубліковані кадри, а також розкидану білизну і обірвані фіранки.

"Сьогодні 5 березня, поїзд №53 "Дніпро-Одеса". Щойно покинули вагон юне обдарування-гімнасти, які приїхали на змагання з Дніпра. Подивіться, що залишили на пам'ять про себе. Спасибі вам більше, дітки, керівники групи. Зате, коли заходите в вагон, вимагаєте від провідника порядку, уваги і турботи по відношенню до себе. Удачі і перемог вам в майбутньому. Адже ми йдемо в Європу", - каже вона у відео.

Якось був випадок під час поїздки на електричці "Кам'янське - Дніпро", коли одна з пасажирок вирішила висмикнути з вікна вагона Аварійний шнур, а також виламати внутрішню раму. Все це на відео знімала її подруга, а в коментарях користувачі висловлювали обурення з приводу поведінки дівчини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Львівський вокзал перетворили на смердючий смітник: зганьбили "обличчя" Галичини

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" пересадить городян у новенькі вагони з пультами управління: 3 млрд на вікна і туалети

Знай.ua писав, незважаючи на сніг у вагонах "Укрзалізниця" встановлює камери і обіцяє нагодувати дітей: "Оновлення, капітальне..."