Відома українська телеведуча, модель і акторка Василіса Фролова активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де ділиться новинами творчого та особистого життя.

7 березня 43-річна знаменитість повідомила численним шанувальникам радісну новину - Василіса вперше стала мамою. Так, артистка виставила зворушливе фото з пологового будинку, показавши новонародженого сина на селфі.

Хлопчика вони з коханим, продюсером Дмитром Котеленцем назвали Родіон, а сама красуня зізналася, що не може стримувати радості, відчуваючи себе нібито в іншому вимірі. Також зірка видала, що народжувала в одному з приватних пологових будинків Києва.

"Це перша світлина із сином в галереї мого телефона. Їх за добу вже кілька сотен. Є кращі, але це реально перша справжня! Рівень окситоцину зашкалює, я ще в інших вимірах, але за годину до цього я їхала до пологового і ридала...

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Хочу залишити ще тут неймовірну вдячність великому професіоналу доктору Масло Дмитру Миколайовичу за миттєво прийняте вірне рішення 🙏🏼 За злагоджену командну роботу фахівців, за космічні темпи роботи вищого ґатунку.

Звичайно, я перебуваю зараз у космосі, але сюди я потрапила завдяки людям, які повністю віддані своїй справі.

Зустрічайте Родіона 👶🏻"

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павліка поскаржилася на сімейне життя зі співаком

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Віктора Павліка поділилася важливою новиною

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік показав, як піклується про вагітну дружину