У церкві рибальського села Бертонпорт, де проживає близько 300 чоловік, під час онлайн-трансляції богослужіння в церкві отець Пет включив реп-пісню "Young Prophet" після слів "Во ім'я отця і сина".

Відео було опубліковано британським таблоїдом Daily Mail. Через кілька секунд священнослужитель все ж вимкнув музику загиблого в квітні 2020 року англійського репера Black The Ripper, чий псевдонім при перекладі означає - "Чорний Різник".

При цьому він жартома зазначив: "У будь-якому випадку радий вас усіх бачити. Сподіваюся, це не вплинуло на чийсь кров'яний тиск".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Хтось у коментарях до публікації з цим відео зазначав, що це було найяскравішою подією їхнього дня. Одна жінка додала, що на мить не зрозуміла, де знаходиться, і лише з часом усвідомила, що батько Пет теж вражений.

Дін Уест - Black The Ripper - пішов з життя у віці 32 років від серцевого нападу, будучи прихильником легалізації канабісу у Великобританії.

Нагадаємо, хрестити чи ні? Що потрібно знати батькам, перш ніж лити дитині воду на голову. За суворими канонами православного християнського обряду хрестити малюка потрібно на 40-й день після народження.

Як повідомляв "Знай.ua", гей, який вчився на священика, удочерив особливу дитину: "Від неї відмовлялися 20 разів". Після смерті друга чоловік взявся за волонтерство в неапольській церкві.

Знай.ua писав, Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - вимови "Амінь" і чекай благодаті