У мережі з'явилося відео, на якому один з пасажирів повітряного судна зняв звернення пілота української авіакомпанії Windrose, пролітаючи над Кримом і "потроливши" росіян на борту, провівши інформування.

Він зазначив, що в той момент вони пролітали над українським Кримом, а росіяни можуть "вийти" через аварійні виходи. Аудіодоріжку до цього забавного відео записав юний блогер в TikTok. Пілот літака цього не вимовляв, але соціальна мережа незабаром видалила його відео через ворожнечу.

"До пункту призначення наш шлях пролягає вздовж нашого українського Криму. Зараз ми знаходимося над Кримськими горами. Якщо на борту є росіяни, аварійні виходи промарковані зеленими позначками. Маєте чудову можливість возз'єднатися з "рідною гаванню". Всім іншим людям гарного польоту. Очікуємо прибуття близько до розкладу", - говорить він протягом усього звернення.

На початку 2014 року відбулася тимчасова окупація Автономної Республіки Крим і Севастополя з боку Росії. Велика частина міжнародного співтовариства досі не визнає включення Криму до складу РФ, в межах адміністративних кордонів регіонів України. Цю подію розглядають як анексію, тоді як в Росії заявляють, що це нібито "возз'єднання".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

@chornobrovyi

підпиши петицію! ✍️ #офісвукраїну

♬ Funky Town - The Dance Queen Group

Нагадаємо, зневодненим кримчанам пустять "холодненьку" на честь 8 березня: свято ж, як не як. В Криму вирішили порадувати місцевих холодною і чистою водою.

Як повідомляв "Знай.ua", невірного чоловіка Наташі Корольової Тарзана помітили в окупованому Криму

Знай.ua писав, дипломати посміялися над Росією за кадри з окупованим Кримом: "Як щодо фото власної країни?"