Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками кумедними кадрами, показавши, як проходить її ранок після святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня.
Так, артистка позувала в заміському будинку в рідному Хмельницькому, не випускаючи з рук келих вина на кухні, в пральні і навіть в засніженому дворі, де вигулювала свого пса породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік, якого так обожнюють фанати Лесі. При цьому красуня приміряла лише довгий махровий халат ніжно-рожевого кольору і гумові капці, демонструючи обличчя без макіяжу.

"Жінка. 9 березня😁

Відмічай собі в коментарях🍸"

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: "Хмельницьке пиво-вищий пілотаж👏 👏 😂", " алкоголь з ранку-крок у невідомість😄"," О, пиво Хмельницьке😂 👏"," це точно!😂 😂 😂 ", "Правильно, за день народження Тараса Шевченка треба бахнути стаканчик червоненького😂", " добре погуляла. Тепер afterparty 😂", " в мене гора посуду після вчора лише)))", " ахах))
Леся, ну прямо фото про "наболівше" 8 березня☺
Як сьогодні важко було вставати, це тільки мені? 🙃".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.