Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка запустила для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскравий челендж, закликаючи прихильниць показати свою суперсилу, яка, за словами Насті, криється в кожній дівчині.

При цьому красуня похвалилася і одним зі своїх талантів, відзначаючи, що може з простих недорогих продуктів приготувати дуже смачні страви. Каменських позувала на кухні їх з чоловіком Потапом заміського будинку, захоплюючи натуральністю без краплі макіяжу і з зібраним назад волоссям.

Виконавиця видала свій фірмовий швидкий, але дуже апетитний рецепт спагетті з сиром фета, томатами чері, сушеними травами і оливковою олією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Приготування страв для мене-це теж творчість, в якій можна експериментувати і придумувати щось нове 🍝

Думаю, одна з моїх суперздатностей - робити з простих продуктів дуже смачні страви

Ділюся з вами одним з моїх улюблених простих рецептів пасти. Зберігайте собі 🖇"

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.