Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість дала коротеньке, але відверте інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", розповівши про найнезвичайніший подарунок від чоловіка Потапа. Так, 33-річна артистка не раз зізнавалася, що мріє про дітей, проте романтика Олексія красуні було важко умовити навіть на собачку.

Виявляється, пухнаста білосніжна улюблениця сім'ї, бішон-фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники, з'явилася у Потапа і Насті після 10 років прохань. Сам же продюсер і репер зізнається, що в якийсь момент відчув "подарункову кризу", адже вже подарував коханій всі можливі матеріальні речі, послухавши пораду свого батька.

"Хочу, хочу, хочу, хочу! І десь я 10 років, просто, нила: "Я хочу собаку".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І одного разу, просто, мені вже сказали: "Поїхали, ти мене зодовбала!"

Варто відзначити, що собачка Мімі в 2020 році вперше стала мамою: у пухнастої подружки Каменських з'явилися п'ятеро цуценят ще влітку, малюки пробули у зірок до жовтня, а після знайшли нові сім'ї.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.