Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Його колишня дружина Ірина Горова частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч чоловік. Зараз жінка поділилася знімком зі своїм батьком, Драган Анатолієм Івановичем, який довгі роки працював на біологічному факультеті КНУ ім. Шевченка.

Горова і Дорофєєва, фото: Instagram
Горова і Дорофєєва, фото: Instagram

Далі слідувала викладацька і наукова діяльність в США, Робота в Університеті Джона Хопкінса і Меріленда. А зараз він в черговий раз зумів виграти свою дочку Ірину Горову в шахи. При цьому жінка сидить в червоному кріслі навпроти, розставивши ноги, прийнявши позу зручніше.

"Знову програла😂 ще вчитися і вчитися)", - написала вона в підписі до публікації.

Ірина Горова, скріншот: Instagram
Ірина Горова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Любові! Посмішок! Сонця! Добра! З 8 березня!", "Конем потрібно було...😎🐎. Зі святом!)", "Клас! Папа подарунок долі!!! Ірочка, зі святом, любові і любові тобі❤️", "Міг би і піддатися ТАТО. 8 березня ж😮", "Будинок шикарний", "Не переживай навчись❤️❤️❤ ️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня Потапа Горова влаштувала "трійничок" з його другом Позитивом З "Время и Стекло"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Потапа Горова привселюдно розповіла про рідкісний синдром: "Я страждаю"

Знай.ua писав, колишня дружина Потапа гаряче розважилася в сауні з красунею-донькою і "олігархом": "Була традиція"