Сьогодні, 9 березня 2021 року, з'явився черговий негативний відгук на продукти з супермаркету "Varus".

Відзначається, що це досить часта ситуація не тільки в цьому магазині в Дніпрі, але і в інших. Однак це не означає, що подібне є нормою і на таке не потрібно звертати увагу.

Гнилі продукти, фото: Telegram
Гнилі продукти, фото: Telegram

"Магазини намагаються збагрити неліквідний товар, заманюючи покупця знижками. А мав би утилізувати гнилі фрукти та овочі. І не ганьбитися. #Дніпро", - йдеться в публікації на каналі "Чорний Список" в Telegram.

На фотографіях відображені кошики з мандаринами і огірками, які продаються по знижці. При цьому більшість з них просто гнилі, з цвіллю на шкірці або з почорнілої оболонкою.

Гнилі продукти, скріншот: Telegram
Гнилі продукти, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До цього з супермаркетом Varus була ситуація, пов'язана з томатною пастою марки "помідора". Адже коли українці хотіли зварити борщ, проте були ошелешені, коли відкрили баночку. Всередині вже росли гриби-вийшов термін придатності.

Нагадаємо, у Дніпрі магазин впарив покупцям "грибне сміття": "Заморозили прямо в лісі?". Дніпряни захотіли поласувати опеньками і придбали упаковку швидкозаморожених грибочків. Але вдома їх чекала неприємність, при розморожуванні разом з грибами розтанули сміття, бруд і листя.

Як повідомляв "Знай.ua", киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися: борщу не буде

Знай.ua писав, киянину впарили побілілі ковбаски, продавці розводять руками: "Це просто сіль"