Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті Ані anilorak_is_my_life з'явилося досить компрометуюче фото співачки з одного з її виступів. Так, артистка приміряла облягаючий комбінезон чорного кольору суцільно розшитий блискучими паєтками з глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим вечірнім макіяжем, а також аксесуаром у вигляді срібного пояса.

Кароліна підкреслила розкішну фігуру, над якою наполегливо працює, а ось обличчя виконавиці сильно відрізнялося від фото і відео зірки на її акаунті. Часто 42-річну красуню засипають компліментами з приводу її молодого зовнішнього вигляду, проте на цього разу знімок збентежив фанатів.

Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати публікацію:" Боже, на що вона стала схожа, воскова фігура"," що з її обличчям😞", " Я не знаю ,що вона зробила з обличчям ,але вона виглядає 🤦.Була гарна, навіщо псувати себе", " Фото зроблено не вдало, ракурс такий вибрали, що Ані Лорак років 5 додали до її віку і обличчя, таке велике вийшло..... Фотографу звичайно - - - - - за таку фотографію. Ані Лорак розумниця і красуня"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.