Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість порадувала фанатів архівним фото в своїх Сторіс, привітавши з днем народження російського мільярдера, члена Спілки письменників Росії, Михайла Сафарбековича Гуцерієва - 9 березня чоловікові виповнилося 63 роки.

Так, артистка привітала підприємця зі святом, показавши спільний кадр, де позувала в чорній облягаючій сукні на одному із заходів, в той час як Михайло Гуцерієв ніжно обіймав Кароліну за талію. Жіночний образ зірка доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах і аксесуарами у вигляді масивних сережок з дорогоцінними каменями.

instagram.com/stories/anilorak/

До слова, Гуцерієв є автором композиції "Sugar", з якою виконавця Наталія Гордієнко відправиться підкорювати пісенний конкурс "Євробачення 2021" від Молдови разом з підтримкою давнього друга Лорак, співака Філіпа Кіркорова і його команди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З днем народження, дорогий Михайло Сафарбекович",- підписала спільний знімок Ані Лорак

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.