Молодий український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк поділився з шанувальниками спокусливим фото з голим торсом.

Артист зазначив, що чекає справжнього тепла, щоб відновити улюблені тренування. На фото він позує саме під час тренування, качає біцепс.

"Коли вже там тепло?) мені пора в качалку на гідропарк", - пише Тарас.

На фото Тарас позує з грифом в руках і демонструє своє підтягнуте тіло, накачані руки і сталевий прес. З одягу на артиста тільки нижню білизну і джинси.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники і шанувальниці прийшли в захват від нового фото. Йому написали безліч компліментів і залишили безліч смайлів-сердечок. Крім того, деякі фанатки зберегли собі фото, а інші – порівняли з козаком.

"Вааааааау. 😳😳😳🤗🤗🤗❤️❤️❤️", "А моя гойдалка на городі😂", "Сам чекаю недочекаюсь💪🤕", "Модель", " Оце я розумію український козак😍", "Я зробила скріншот", " Від Вас неможливо відвести погляд😉", " Чоловік ви красень😍, але мій ЧОЛОВІК краще 🤪😘 Удачі і щастя вам!", "Ти шо давав інтерв'ю для ЖВЛ", "Вже дуууууууже скоро", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Цимбалюк з "Танців з зірками" підкорив голим тілом навіть хлопців.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка" кріпак " Цимбалюк показав свої інтимні тату.

Також "Знай.uа" писав, що колега Мішиної по кріпосній виявився "шаманом", вчора ніс розбив, сьогодні цілий і неушкоджений.