Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала яскравий ролик, вразивши кардинальними змінами до Міжнародного жіночого дня 8 березня. Зірка взяла участь у фотосесії, примірявши абсолютно новий жіночний образ, танцюючи в шовковій сукні-комбінації на тонких бретелях і з глибоким декольте пудрового кольору.

"Фішкою" вбрання стали вечірній макіяж з акцентом на очах, а також нова зачіска - рожеве пряме каре з чубчиком. Наталя багато посміхалася на камеру, наспівуючи хіт Aqua "Barbie Girl".

@nataliya_mogilevskaya

Дорогие мои женщины, с праздником🎀❤️#рекомендации #рек

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
♬ Barbie Girl - Lady Aqua

"Дорогі мої жінки, зі святом☺❤️"

Варто відзначити, що Наталія зворушливо привітала українок з Міжнародним жіночим днем 8 березня.

"Дорогі мої❤️
Милі, красиві, душевні, ранимі, чуттєві, жіночні, ніжні...

Розквітайте, любіть, надихайте 😘
Бажаю кожній дівчині любові до себе. Щоб дарувати нескінченну ніжність своїм дітям і надихати на подвиги коханих чоловіків..."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".