Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився несподіваний колаж зі знаменитістю, на якому українцям показали, як виглядала Ольга 8 років тому. Так, шанувальникам запропонували порівняти, наскільки сильно змінилася 39-річна артистка з далекого 2013 року, адже за цей час зірка встигла вийти заміж за генерального директора "Нового" каналу Володимира Локотко і народити ще двох дітей - Валерія і Євдокію, будучи мамою ще й старшої доньки, 15-річної Злати Мітчелл.

При цьому Ольга за ці роки не зрадила своєму елегантному стилю, а також закликала жінок старіти натурально, без уколів краси. Раніше Фреймут все ж зізнавалася, що користується якісною доглядовою косметикою і робить біоревіталіцію.

"Ольга Фреймут 2013 року і зараз 🔥

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пройшло чимало часу, а 39-річна ведуча майже не змінилася. Якось вона зазначила, що жінки, красиві душею, не старіють — вінтажіють:

«Зморшки — це мудрість, нехай будуть. Я користуюся хорошими кремами, але ін’єкції не колю принципово. Моя ікона стилю — королева Єлизавета. Можете уявити собі дев’яностолітню королеву на балконі, яка махає рукою підданим, а обличчя у неї нерухоме від ботоксу? Аристократи собі такого не можуть дозволити».

Друзі, а ви згодні з думкою @freimutolia? ⭐"

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".