Масляна в розпалі, та якщо готувати одні лишень млинці, то ця страва може швидко набриднути.

Кулінарний експерт, суддя реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова поділилась рецептом дивовижно смачної страви - французька яблучна шарлотка.

"Такого ви точно бачили! Яблука всередині неї запікаються цілими, серединки я фарширую журавлиною. А тісто, воно цукрове і настільки смачне, що зупиниться неможливо!", - прокоментувала Литвинова свій рецепт в Instagram.

Шарлотка готується швидко, а від її запаху і смаку ви отримаєте гастрономічну насолоду, запевняє кулінарний експерт.

Інгредієнти для шарлотки:

Популярні новини зараз
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Показати ще

Яблука - 8 шт. (800 м очищених)

Журавлина сушена - 70 м

Тісто:

Борошно - 180 г.

Яйця - 3 шт.

Цукор - 300 г.

Масло вершкове - 180 г.

Розпушувач - 15 м

Ванільний цукор - 10 г.

Форма - 24 см.

За словами Тетяни Литвинової, випікати шарлотку потрібно при температурі 180 градусів 20 хв.

Потім ще 30 хв при температурі 160 градусів. І ще 20 хв - при температурі 180 градусів.

Нагадаємо топ найбільш незвичайних рецептів млинців на Масляну 2021

Як повідомляв портал Знай.ua, смачні млинці з ягодами до Масниці допоможуть урізноманітнити святковий стіл

Також Знай.ua писав рецепт смачних сирників з апельсиновим сиропом