Колишній охоронець Каньє Веста Стів Стануліс вирішив продати історії з того часу, коли він працював зі скандальним американським репером.

Відразу дві стрімінгові платформи знімуть документальні фільми про примхи зірки. Про це пише Page Six.

Колишній офіцер поліції Нью-Йорка і танцюрист заявив, що дві студії звернулися до нього з приводу потенційного проекту і що він хоче почати зйомки вже наступного місяця.

"Кожен день був новою пригодою. Є маса історій, які я не розповів", - зазначив Стів.

Стануліс працював з Каньє Вестом у 2016 році і, за словами охоронця, тоді він був "одним з його улюблених хлопців". У той же час репер погрожував своєму йому судовим позовом на 30 мільйонів доларів після того, як Стів поскаржився на Веста в інтерв'ю британській газеті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Каньє Вест, скріншот відео
Каньє Вест, скріншот відео

У минулому році охоронець назвав боса "найгіршим з тих, на кого він працював", і одним з його "ненависних людей" з "безглуздими правилами".

Стануліс використовує багатомільйонний судовий процес як відправну точку для документального фільму.

"Вони двічі погрожували подати на мене до суду. З виходом фільму більше нема про що буде говорити. Я розповім усе", - заявив він.

Нагадаємо, Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом після 6 років шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, охоронець Каньє Веста розповів про дивний характер репера.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян втратила статус мільярдерки через помилку Каньє Веста.