Відома українська актриса і учасниця "Дизель шоу" Вікторія Булітко нагадала українцям про смерть її колеги і просто хорошу людину Марини Поплавської.

Відповідний пост гумористка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що в жовтні 2018 року пішла з життя Поплавська Марина Францівна – українська актриса, продюсер, комік і прима проектів "Дизель Студіо". Жінка потрапила в аварію на Житомирській трасі під Києвом, врізавшись на автобусі у вантажівку. Її того ж дня поховали на Корбутівському кладовищі в Житомирі.

Колеги Марини дуже важко сприйняли її смерть і завжди згадують про неї тільки хороше. Гумористка Вікторія Булітко вирішила нагадати українцям про Поплавську в її День народження. Актриса опублікувала чорно-біле фото, на якому жінки щасливо посміхаються з келихами вина в руках. Вікторія як завжди елегантно і грайливо дивилася в камеру, а Марина виглядала просто радісно.

Пост Вікторії Булітко в Instagram / скріншот
Пост Вікторії Булітко в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях шанувальники Булітко дали волю почуттям і також занудьгували за покійною актрисою. Вони написали слова підтримки і згадали про Поплавську тільки в кращому світлі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала боротьбу:"Cовість не мучить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Булітко вирішила підняти українцям настрій кумедною пісенькою.

Також Знай.uа писав, що "Дизель Студіо" приготували для українців щось крім кращих жартів.