Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує публіку інформативними публікаціями в своєму Instagram. Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписано понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Нещодавно блогер розмістив у соцмережі кумедний пост, в якому зізнався, що пройшов вакцинацію від коронавірусної інфекції. Також Анатолій готує для підписників інтерв'ю про вакцинацію та імунізацію з радником уряду з питань імунізації Федором Лапієм.

На опублікованому селфі 36-річний телеведучий зображений з сивим волоссям. Анатоліч пожартував, що він посивів після вакцинації.

"На фото я одразу після вакцинації від covid19. Жартую. А тепер по ділу: завтра пишемо Інтерв’ю про вакцінацію та імунізацію з одним з головних експертів в цій галузі. З радником уряду з питань імунізації Федором Лапієм. Чекаю на ваші питання, історії, аргументи, зауваження, емоції, страхи, легенди, тощо. Батьки, хто проти вакцінації, особливо цікава ваша думка", - написав він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зважився назвати стать майбутньої дитини: "Все очевидно".

Як повідомляв портал Знай.uа, у ведучого Анатоліча з'явиться третя дитина через собаку: "Бути красивою і худою".

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт показав Анатолічу, що насправді творилося з Мішиною на "Холостячці": "Ні, не моє".