Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37-річний гуморист з'явився на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича. Художник зобразив Ткача на одному зі своїх фотоколажів у соціальній мережі Instagram.

За основу було взято картину британського художника сера Генрі Вільяма Бічі, на якій написаний портрет англійського генерала, маршала Португалії Вільяма Карра Бересфорда. Варто зазначити, що очі Юрія ідеально вписалися в шедевр мистецтва.

Юрій Ткач, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач відростив шевелюру на заздрість Євгену Кошовому. Комік постав у досить дивному образі – теплій бежевій дублянці з хутряним коміром. На голові Ткача красувалася перука з кошлатого коричневого волосся.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" здивував українців національністю: з далекої Азії. Гуморист приміряв образ репера PSY, який став всесвітньо знаменитим завдяки пісні "Gangnam Style".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач перетворився на Кароль і довів Потапа до сліз: "Тіна після карантину".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" видав головні секрети ідеального татка: "Якщо образив..."