Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу на фан-сторінці репера Олексія Потапенка з'явився дивний ролик з сексистським підтекстом. На опублікованому відео юні тіктокери посперечалися на 100 доларів про те, що один з них зможе шльопнути по попі 33-річну дружину Потапа.

Так, тіктокер Волошин під час візиту Каменських в їх тікток будинок Top Team house зважився на зухвалу витівку заради популярності в соцмережах.

"Я з Потапом знайомий, все нормально", - заявив хлопець на відео.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@voloshyn_97

Завтра запощу.. Как думаете что произошло дальше?

♬ оригинальный звук - VOLOSHYN

@voloshyn_97

@nkofficial @potapreal 🔥🔥🔥

♬ оригинальный звук - VOLOSHYN

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла заміну Потапу, скоро вийде відео: "Намагалася зберегти в таємниці".

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина. Співачка показала величезний букет білих тюльпанів, який їй вручив коханий чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна картина".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала всій Україні інтимний процес: "Туалет". Дружина Потапа поділилася з багатомільйонною армією шанувальників новим відео, на якому показала свої щоденні ритуали.