Тоня Матвієнко оригінальною картинкою привітала всіх з Днем народження Шевченка.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко та дружина заслуженого артиста України Арсена Мірзояна частко ділиться зі своїми фанатами в Instagram новинами свого життя та просто цікавими і яскравими кадрами.

Цього разу співачка поділилася в Insta Stories картинкою, на якій показала своє ставлення до свят Дня Валентина та 8 Березня.

Картинка розділена на 2 сюжети. У верхньому зображено День закоханих в образі Годзілли, а Міжнародний день 8 Березня - в образі Кінг-Конга.

Годзілла з Кінг-Конгом запекло гамселять одне одного, вочевидь, "змагаючись" за шанувальників.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

А у другому сюжеті показано, як березня (День народження Шевченка) в образі симпатичного песика з бітою прогнало і Кінг-Конга і Годзіллу.

Тоня Матвієнко, скрін з Instagram
Тоня Матвієнко, скрін з Instagram

Нагадаємо, Тоня Матвієнко 14 лютого відзначила Міжнародний день дарування книг та похвалилась подарунком від найбільшої інтернет-книгарні України yakabooua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тоня Матвієко показала, як чоловік привітав її з 8 березня

Також Знай.ua писав, Тоня Матвієнко присвятила пісню Героям Небесної Сотні