Черговий дід-шкуродер під Одесою задушив кота на очах у сусідів.

В Одеській області у Царському селі творяться якісь жахливі акти страти котів. За словами місцевих жителів, тут постійно пропадають коти.

За один день в цьому населеному пункті два живодери розправились з бідними тваринами. Їхні злочинні дії стосовно котів потрапили на відео.

Спочатку в спільнотах одеських зоозахисників поширили відео, на якому пенсіонер йде викидати труп кота, якого перед цим на очах у сусідів задушив і засунув в пакет. Як заявив на відео дід обуреним очевидцям, він розправився з твариною через те, що той нібито паскудив на території його будинку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чоловік свій жорстокий вчинок аргументував тим, що кіт все "обісц*в і обіс*ав". Господарі тварини заявили, що шкуродеру тепер доведеться мати справу з поліцією і зібралися телефонувати у правоохоронні органи.

А пізніше з'явилося відео, як новий шкуродер душив кота в тому ж Царському селі, а потім все заперечував на камеру.

Нагадаємо, шкуродер задушив і закопав кота на очах у господарів

Як повідомляв портал Знай.ua, львівських собак труять проносним через "фекальні сюрпризи" на клумбах

Також Знай.ua писав, зоозахисники розповіли, як врятувати отруєних тварин