Надя Дорофєєва заселфилась з молодими людьми і своїм портретом.

Популярна українська співачка, відеоблогер і дизайнер Надія Дорофєєва є активною користувачкою Instagram, де зібрала понад п'ятимільйонну армію підписників. І оскільки вона просто обожнює зворотний зв'язок зі своїми фанатами, то не минає і дня, щоб співачка не поділилася з ними дописами та кадрами зі свого життя.

Цього разу Дорофєєва поділилась фото, на яких постала разом зі своєю командою - молодими хлопцями та дівчатами з DOROFEEVA.

Команда Наді весело позує на тлі її портрету від фанклубу "Do Do".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Люблю своїх хлопців", - підписала фото співачка.

Нагадаємо, що нещодавно Надя Дорофєєва представила численним шанувальникам яскраву новинку - довгоочікувану пісню "a tebe...", якою інтригувала досить довгий час.

Так, співачка випустила вже другий сольний трек після розпаду гурту "Время и Стекло".

Цього разу пісня Наді вийшла навіть трохи скандальною. Попри досить юну аудиторію співачки, Надя зухвало вжила мати у тексті пісні - у приспіві кілька разів повторюється фраза "А тебе пох*й"

Нагадаємо, Надя Дорофеєва похизувалася підопічними на "Голосі країни"

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва зухвало висловилася про невдалі стосунки

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва станцювала у пухнастому снігу