Днями стало відомо про трагічну смерть англійського футболіста клубу "Файлд" Люка Беннетта. Спортсмен загинув у віці 17 років.

Як повідомляє видання The Sun, Беннетт помер у результаті нещасного випадку в понеділок, 8 березня.

За попередньою версією слідства, юний футболіст помер від удару струмом – він торкнувся металевим жердиною ділянки лінії електропередач.

Медики, які прибули на допомогу, лише констатували смерть Люка Беннетта. Разом з футболістом перебували двоє підлітків, вони серйозно не постраждали.

Варто уточнити, що Беннетт був футболістом академії "Файлда" і грав у складі другої команди.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Він був обдарованим футболістом на полі, виділяючись в кожному матчі за наш клуб", - йдеться в заяві клубу.

Раніше ми писали про те, що пішов з життя колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA, американський боксер Леон Спінкс. Спортсмен помер у віці 67 років.

Нагадаємо, 8 березня на 74-му році життя зупинилося серце одного з найвідоміших українських фахівців футболу, колишнього півзахисника "Карпат" Романа Покори.

Як повідомляв портал Знай.uа, 3 березня помер спортивний коментатор Юрій Розанов: озвучував найкращі футбольні та хокейні матчі.

Також портал Знай.uа писав, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.