Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok незвичайним відео. Так, артистка похвалилася ще одним своїм талантом - виявляється, у красуні виходить самостійно робити акуратний манікюр. У ролику зірка спочатку показує нігті після зняття попереднього покриття, а після з'являється з новим манікюром.

Також Леся не упустила можливості блиснути масивною каблучкою на безіменному пальці. Варто відзначити, що особисте життя Нікітюк приховує за сімома замками і не любить розповідати, чи є в даний момент у неї чоловік, а тому численні шанувальники навіть пропонували взяти участь ведучій в другому сезоні шоу "Холостячка".

@lesianikitiuk

МанікФанік❤️

♬ оригинальный звук - САМЫЙ А%УЕННЫЙ😈

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

До слова, раніше артистка вже демонструвала манікюр, який зробила сама собі, без допомоги майстрів в салоні краси. Тоді Леся пожартувала, що у неї є так званий план "Б", на випадок, якщо телебаченню в Україні залишилося близько 5 років.

"В житті завжди потрібно мати план Б 🤍

Якщо ТВ в Україні залишилось максимум 5 років, то

Майстер з манікюру Леся Іванівна чекає на вас😁 зразу кажу манікюр буде дуже дорогий)))"